Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 10 Şubat 2021, Çarşamba 10:11 tarihinde eklendi. 1078 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kürşad Yamaner İYİ Parti Genel Merkezi’nde

İYİ Parti Kırklareli Kurucu İl Koordinatörü Kürşad Yamaner, İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tolga Akalın’ın takdiri ve Genel Başkan Meral Akşener’in onayıyla İYİ Parti Seçim İşleri Başkan Yarcımcılığı görevine atandı.
Kürşad Yamaner İYİ Parti Genel Merkezi’nde  

Yamaner, bu görevi İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Genel İdare Kurulu Üyesi Burcu Akçaru, Genel idare Kurulu Üyesi Hasan Toktaş ve Dursun Çolak ile beraber yürütecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş “Seçim İşleri Başkanımız Sn. MEHMET TOLGA AKALIN'ın takdiri, Genel Başkanımız Sn. MERAL AKŞENER Hanımefendinin olurlarıyla İYİ Parti genel merkezimizde SEÇİM İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCILIĞI görevine atanarak Ankara’da bir Kırklareli’li olarak gururumuz olmuştur.

Sürekli sahada halkın içinde çalışan insanlığın her zaman siyasetten üstün tutulması gerektiğini anlatan YAMANER bir Kırklareli’li olarak Ankara’da İYİ PARTİ Genel Merkezimizde temsilcimiz olacaktır.

Ankara’da genel Merkez düzeyinde Kırklareli’den tek temsilcimiz olan Kürşad YAMAMER’e yeni görevinde kendisine başarılar diliyor Milletimiz ve partimiz adına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek