Vali Ekici’den 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
AHH ‘hareketli’ başladı
Balkan-Rumeli Trakya Buluşması 22 Eylül'de
Bu haber 12 Şubat 2021, Cuma 18:18 tarihinde eklendi. 975 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KTSO Başkanı Soner Ilık, Büşra Taşkın’ı ağırladı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, Turan Sancağı Teşkilatı Kırklareli İl Temsilcisi Büşra Taşkın’ı ağırladı.
KTSO Başkanı Soner Ilık, Büşra Taşkın’ı ağırladı  

Başkan Ilık, gerçekleştirdiği ziyaretinden dolayı Büşra Taşkın’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Oda olarak Kırklareli ekonomisinin canlandırılarak, istihdamın arttırılması için yapılacak olan her türlü çalışmayı birlikte yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

 

Turan Sancağı Teşkilatı Kırklareli İl Temsilcisi Büşra Taşkın ise “Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık Bey’i ziyaret ederek, teşkilat olarak yaptığımız ve yapmayı planladığımız çalışmalar hakkında bilgiler verdim. Kendisi de ilimiz için yapılacak her türlü çalışmayı birlikte yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren halkımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyor ve önümüzdeki günlerde de çalışmaya devam edeceğiz. Başkanımıza gösterdiği yakın ilgi ve nazik konukseverliği için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Turan Sancağı Teşkilatı Kırklareli İl Temsilcisi Buşra Taşkın, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık’a ziyaretin anısına heykel hediye etti.

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek