Vali Ekici’den 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
AHH ‘hareketli’ başladı
Balkan-Rumeli Trakya Buluşması 22 Eylül'de
Bu haber 15 Şubat 2021, Pazartesi 18:09 tarihinde eklendi. 712 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KTSO Başkanı Soner Ilık, Uzan’a üyelerin taleplerini iletti

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Ticaret İl Müdürü Mustafa Uzan’a üyelerinin taleplerini iletti
 KTSO Başkanı Soner Ilık, Uzan’a üyelerin taleplerini iletti  

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık ile Toptan ve Parakende Gıda Satıcıları işkolunda hizmet veren üyelerin oluşturduğu KTSO3. Meslek Komitesi Üyesi Erol Akkaş, Kırklareli Ticaret İl Müdürü Mustafa Uzan’ı ziyaret etti.

 

KTSO Başkanı Soner Ilık oda üyelerinin talep ve isteklerini Ticaret İl Müdürü Mustafa Uzan'a ileterek, ilgili makamlara ulaştırması talebinde bulundu.

 

Ziyarette Covid-19 Salgını ile mücadele kapsamında Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan çalışmalar ve alınan önlemlerle ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ticaret İl Müdürü Mustafa Uzan Ticaret Bakanlığı tarafından Covid-19'a karşı sürdürülen çalışmalar ve alınan önlemlerle ilgili bilgiler verdi. Salgının, alınan tedbirler ile en kısa sürede sona ereceğine inandığını ifade eden Uzan, Bakanlık olarak gerekli çalışmaların yürütüldüğünü kaydetti.

 

Gerçekleştirilen ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade eden Ticaret İl Müdürü Mustafa Uzan, KTSO Başkanı Soner Ilık ile KTSO 3. Meslek Komitesi Üyesi Erol Akkaş’a teşekkür etti.

 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf KTSO

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek