MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI
Vali Turan’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı
Lüleburgaz TEMA, Kitap Fuarında Masal Atölyesi açtı
Kırklareli Baro Başkanı Neşetoğlu mazbatasını aldı
Bu haber 17 Şubat 2021, Çarşamba 10:17 tarihinde eklendi. 607 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Çamlıca’dan YKS’ye girecek öğrencilere destek

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, pandemi nedeniyle işletmeleri kapalı olan esnafın çocuklarının Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS) başvuru ücretlerini karşılayacak.
Başkan Çamlıca’dan YKS’ye girecek öğrencilere destek  

Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla; korona virüs pandemisi nedeniyle beldede işletmeleri kapanan esnafın YKS’ye girecek çocuklarının sınav başvuru ücretini kendisinin karşılayacağını söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ertuğrul Çamlıca “ Pandemi nedeniyle işletmeleri kapalı olan esnafımızın çocuklarının Yükseköğretim Kurumları(YKS)sınav başvuru ücretini Büyükkarıştıran Belediye Başkanı olarak kendim karşılayacağım. Büyükkarıştıran halkına duyurulur. Sınava girecek çocuklarımıza başarılar dilerim” dedi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek