Vali Ekici’den 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
AHH ‘hareketli’ başladı
Balkan-Rumeli Trakya Buluşması 22 Eylül'de
Bu haber 18 Şubat 2021, Perşembe 17:43 tarihinde eklendi. 790 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KTSO, Şubat Ayı meclis toplantısını yaptı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nı16 Şubat 2021Salı günü saat 17.00’de Video Konferans olarak gerçekleştirdi.KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’ınbaşkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Meclis Üyeleri katıldı.
KTSO, Şubat Ayı meclis toplantısını yaptı  

Video Konferans olarak gerçekleştirilen toplantıda oda üyelerinin Covid-19 Salgını dolayısıyla yaşadığı sorunlar görüşüldü. Bu sorunların aşılması için yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Gündemde yer alan konular konuşularak karara bağlandı. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar ve etkinlikler hakkında meclis üyelerine bilgiler verildi.

 

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek