Vali Ekici’den 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
AHH ‘hareketli’ başladı
Balkan-Rumeli Trakya Buluşması 22 Eylül'de
Bu haber 22 Şubat 2021, Pazartesi 18:44 tarihinde eklendi. 882 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KTSO’dan eğitime tablet bilgisayar desteği

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası(KTSO), eğitime klavyeli tablet bilgisayar desteğinde bulundu.
KTSO’dan eğitime tablet bilgisayar desteği  

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, “TOBB Küçük Parmaklar Kampanyası” kapsamında geleceğimize imza atacak olan gençlerimize hediye edilecek olan Klavyeli Tablet Bilgisayarları, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan, Demirköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz Ak, Kofçaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Zafer Topuz ile Pınarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Alpay Arı’ya imzalanan protokol ile teslim etti.

 

 KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Eğitim’e ve dolayısıyla insana yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır”

 

Geleceğin güvencesi olarak gördükleri gençlerin eğitimini çok önemsediklerine vurgu yapan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık;“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz tarafından Oda ve Borsalar vasıtasıyla her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere düzenli olarak yapılmakta olan eğitim yardımlarının, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde yaygınlaşan Uzaktan Eğitim (Online Eğitim) Sistemi’ne katkı sağlanması amacıyla bu yıl “Klavyeli Tablet Bilgisayar” dağıtımı şeklinde yapılması planlandı. Bu çerçevede başlatılan “Tablet Bilgisayar Dağıtım Kampanyası” kapsamında Klavyeli Tablet Bilgisayarlarımızıilimizde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Milli Eğitim Müdürlerimize teslim ettik.

 

Eğitime ve dolayısıyla insana yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Geleceğimizi yönlendirecek ülkemizi ve milletimizi her daim ileri taşıyacak ihtiyaç sahibi tüm öğrencilerimize desteklerimiz devam edecektir. Geleceğimize imza atacak gençlerimizin tabletlerini iyi günlerde kullanmalarını temenni ediyor, eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyor, kıymetli müdürlerimize misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf KTSO

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek