Vali Ekici’den 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
AHH ‘hareketli’ başladı
Balkan-Rumeli Trakya Buluşması 22 Eylül'de
Bu haber 24 Şubat 2021, Çarşamba 09:29 tarihinde eklendi. 909 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bu hafta 32.Vergi Haftası

Türkiye Cumhuriyeti’nin, kamuoyunu vergi konusunda sağlıklı bilinçlendirmek üzere 1990 yılında başlattığı Vergi Haftası’nın bu yıl 32. kutlanacak.
Bu hafta 32.Vergi Haftası  

Koronavirüs-Covit 19 salgın tedbirleri kapsamında bu yıl Çelenk Sunma Töreni yapılmazken ziyaretler de olmayacak.

Lüleburgaz Vergi Dairesi de bu konuda vatandaşları sağlıklı bir şekilde bilinçlendirmek amacıyla dijital olarak tanıtımlarına başladı.

Vatandaşlar;  ülkemizi de tehdit eden Covit-1 salgınında, teknolojiyi kullanarak hızlı bir şekilde 2020 yılına ait beyannamelerin (ücret, kira, menkul sermaye iradı ile diğer kazanç ve iratlar) 1 Mart 2021 -31 Mart 2021 tarihleri arasında verilebilmesi için www.gib.gov.tr adresinde bulunan hazır beyan sistemi üzerinden yararlanabilecek ve sorularını cevap bulabilecek.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek