MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI
Vali Turan’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı
Lüleburgaz TEMA, Kitap Fuarında Masal Atölyesi açtı
Kırklareli Baro Başkanı Neşetoğlu mazbatasını aldı
Bu haber 24 Şubat 2021, Çarşamba 20:32 tarihinde eklendi. 1079 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uzman Psikolog Fatih Reşit Civelekoğlu’ndan mutlu evliliğin sırları

Uzman Psikolog Fatih Reşit Civelekoğlu’nun kaleme aldığı “Evlilik Kader, Mutluluk Tercihtir” isimli kitap mutlu evlilik sürme önerileri taşıyor.
Uzman Psikolog Fatih Reşit Civelekoğlu’ndan mutlu evliliğin sırları  

Evli çiftlerin, mutlu bir yaşam sürmek üzere bu adımı atmak üzere olanların hayatlarını ve evliliklerini mutlu bir yöne doğru çevirebilmeleri için pratik önerilerin yanı sıra bu konularda merak edilenleri keşfederek mercek altına alıyor.  “Sizce de hayatın, evliliğin, eş olmanın ve çocuk sahibi olmanın getirdiği sorumlulukları almanın zamanı gelip de geçmiyor mu artık?” sorusuna, bu konuda bulabilecekleri en doğru yanıtları vermek üzere yöntemler içeren eserde farklı bölümler halinde evliliğin süreçleri ve gereksinimleri yer alıyor. Evliliğin içinde eşler kadar çocukların büyüme ve gelişim süreçlerinde hangi koşullara, nasıl tepkiler verdiklerini ve bu tepkileri sağlıklı bir hale getirmek için eşlere düşen görevleri irdeleyen Uzman Psikolog Fatih Reşit Civelekoğlu birden fazla eser yazdı. Bu eserlerle birçok sorunun çözümünü bulan yazar NLP, Hipnoz, Rasyonel Emotif Terapi, Bilişsel ve Davranışsal Terapi, EFT gibi birçok alanda çalışmalar yaptı. Bireysel terapi ve aile terapisi alanlarında psikoterapist olarak çalışmanın yanı sıra eğitim ve atölye çalışmalarına halen de devam etmektedir. Türk Psikologlar Derneği (TPD), Uluslararası NLP Eğitimcileri Derneği (INLPTA) ve “Avrupa Hipnoz Birliği (EIMIH) mi yoksa Avrupa Hipnoz Derneği (ESH)” üyesidir.

Yazardan Direkt Yayınevi’nden yayımlanan Evlilik Kader, Mutluluk Tercihtir; daha mutlu bir geleceğe doğru adım atmak isteyen okurlarla buluşuyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek