MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI
Vali Turan’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı
Lüleburgaz TEMA, Kitap Fuarında Masal Atölyesi açtı
Kırklareli Baro Başkanı Neşetoğlu mazbatasını aldı
Bu haber 24 Şubat 2021, Çarşamba 20:37 tarihinde eklendi. 843 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KARPA’nın 6’ncı şubesi hizmete açıldı

KARPA’nın altıncı şubesi 23 Şubat 2021 Salı günü gerçekleşen açılış töreniyle 8 Kasım Mahallesi Nazif Balkan Caddesi Bir Nefes Hastanesi karşısında hizmete girdi.
KARPA’nın 6’ncı şubesi hizmete açıldı  

Açılış törenine Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, KARPA Marketlerin Ortakları Faruk Yılmaz, Haluk Yılmaz ve davetliler katıldı.

Açılışın öncesinde bir konuşma yapan Başkan Gerenli; KARPA’nın salgının yarattığı etkilere rağmen Lüleburgaz’da 6’ncı şubesini hizmete açmasının kendisinin çok memnun ettiğini belirterek ilçemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

400 metrekarelik işletmenin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Murat Gerenli, LTSO Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, Marketin Ortakları Faruk ve Haluk Yılmaz’la beraber kesti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek