MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI
Vali Turan’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı
Lüleburgaz TEMA, Kitap Fuarında Masal Atölyesi açtı
Kırklareli Baro Başkanı Neşetoğlu mazbatasını aldı
Bu haber 25 Şubat 2021, Perşembe 09:34 tarihinde eklendi. 901 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ömrüm Temizlik İle temizlik artık daha kolay

İstanbul’da 2001 yılında kurulan Ömrüm Temizlik, 21 Şubat 2020 tarihinde Lüleburgaz’da hizmete girdi.
Ömrüm Temizlik İle temizlik artık daha kolay  

Lüleburgaz Torkan İş Merkezi 3. Kat Daire 45 adresinde İşyeri Ofisi bulunan Ömrüm Temizlik 21 Şubat’ta 1 yılı geride bıraktı.

İşyeri Sahibi Ayfer Akçay ve İşyeri Müdürü Emre Aktürk gazetemize yaptıkları açıklamada; “Biz Pınarhisar Ataköylüyüz. Lüleburgaz’da böyle bir ihtiyacın olduğunu düşündük ve işyerimizi açtık. Lüleburgaz’da ev temizliği, apartman temizliği, villa temizliği, daire temizliği, inşaat temizliği, ofis temizliği, büro temizliği, kafe temizliği, okul temizliği, restaurant temizliği, site temizliği, otel temizliği, koltuk yıkama, açık-kapalı ofis temizliği, tuvalet temizliği, günlük toz kontrol, kapı paspası temizliği, yüksek alan temizliği, dezenfektasyon ve ilaçlama, buharlı makine ile temizlik, dış cephe temizliği, halı temizliği, cila uygulaması, cam temizliği, dış alan temizliği, zemin temizliği, sağlık kuruluşlarının temizliği endüstriyel alanların temizliği, gıda hijyen temizliği, steril laboratuar temizliği, perakende mağaza ve market temizliği, spor tesisi ve eğitimi kurumu temizliği, günlük temizlik ve sektörel temizlik hizmetlerimiz var.  Artık kurumlarımız, kadınlarımız temizlik denince korkmasın. Temizlik bizim işimiz.  Bizlere 0 288 412 25 88  ve 0 530 445 62 39 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz” dediler.

Pandemi döneminde ihtiyaç sahiplerinden ücret almadılar

Ömrü Temizlik’inKoronavirüsKovit 19 pandemi döneminde yaptığı en güzel işlerden biride ihtiyaç sahibi bazı ailelerden ücret almaması oldu. Trakya’da bulunan bazı belediyeler ile de çalışan Ömrüm Temizlik, kendilerinden de bir çok ihtiyaç sahibi ailenin ev temizliğini ve ev ilaçlamasını yaparak bu konuta tam not aldı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek