Vali Ekici’den 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
AHH ‘hareketli’ başladı
Balkan-Rumeli Trakya Buluşması 22 Eylül'de
Bu haber 25 Şubat 2021, Perşembe 09:35 tarihinde eklendi. 1007 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şekerbank ile LTSO arasında protokol imzalandı

Şekerbank, salgın sürecinin yarattığı etkilerin en aza indirilmesi için Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) ile protokol imzaladı. Banka, protokol kapsamında, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı KOBİ’lere 3 ay ödemesiz dönemli veya 3 ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vadelerle finansman sağlayacak.
Şekerbank ile LTSO arasında protokol imzalandı  

Şekerbank, zorlu koronavirüs salgını sürecinin ekonomiye olan etkilerini sınırlandırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) ile protokol imzaladı. Protokol, Şekerbank Lüleburgaz Şube Müdürü Reşadiye Süt ile Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhami Cebelli arasında imzalandı.

Protokol ile Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı olan KOBİ’ler, 3 ay ödemesiz dönemli veya 3 ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Ayrıca ilk kez POS kullanan KOBİ’lere ise ilk 3 ay POS kira muafiyeti sağlanacak.

Şekerbank ayrıca KOBİ’leri ödeme vadeleriyle rahatlatan yeni ürünü ‘İşinize Dost Kredi’ kapsamında da, oda üyelerine ilk sene için uygun taksitlerle geri ödeme imkânı ile 500 bin TL’ye kadar finansman sunacak.

Reşadiye Süt: “Her dönem olduğu gibi üretenlerimizin yanındayız”

Şekerbank Lüleburgaz Şube Müdürü Reşadiye Süt protokol kapsamında yaptığı konuşmada; “Sorumlu bankacılık anlayışımızla 67 yıldır iyi ve kötü günde Anadolu’daki üretenlerin yanında yer alıyoruz. Zorlu salgın sürecinde de müşterilerimizi destekleyerek salgının olumsuz ekonomik etkilerinin en aza indirilmesi için çalışıyoruz. Bu protokol ile de Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, farklı ödeme seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılama imkânı sunuyoruz. Her dönem olduğu gibi bu dönemde de müşterilerimizi destekleyerek onların yanında yer almayı sürdüreceğiz” dedi.

İlhami Cebelli: “Sağladığı destekler için Şekerbank’ı kutluyorum"

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhami Cebelli de Şekerbank’ın üyeler için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üretene her koşulda ihtiyacına yönelik finansal destek sağlayan Şekerbank’a yanımızda yer aldığı için teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek