MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI
Vali Turan’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı
Lüleburgaz TEMA, Kitap Fuarında Masal Atölyesi açtı
Kırklareli Baro Başkanı Neşetoğlu mazbatasını aldı
Bu haber 03 Mart 2021, Çarşamba 19:29 tarihinde eklendi. 608 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mekanlarda 100 gün sonra açılma heyecanı

Türkiye genelinde Mavi, Sarı ve Turuncu kodları taşıyan illerde mekanların şartlı da olsa açılması mekan sahiplerinde heyecan yarattı.
Mekanlarda 100 gün sonra açılma heyecanı  

Kırklareli de turuncu renk kodu ile tespit edildikten sonra içkili restaruantlar da sabah 07.00-19.00 saatleri arasında hizmet vermeye başladı.

Lüleburgaz’da 2004 yılından beri hizmet veren Sercan Arı’nın işletmeciliğini yaptığı Lokal Beer Kafe de 2 Mart 2021 Salı saat 11.00’de mekanını açarak hizmet vermeye başladı.

İşletme sahibi Sercan Arı, sıkı denetimlerle hizmet verdiklerini belirterek;” Kovit 19 tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde 20 Kasım 2020 tarihinde çıkan kararla ikinci kez uzun süre kapandık. 100 gün oldu. Müşterilerimiz bizi bizde onları özlemişiz. Açıldığımız için heyecanlıyız ve sevinçliyiz.  Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek