Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 01 Mayıs 2012, Salı 09:28 tarihinde eklendi. 1103 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Girişimci kadınlardan çifte ziyaret

Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD) Girişimci Kadın Komisyonu dün Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ve Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Girişimci kadınlardan çifte ziyaret

Belediye Başkanı Emin Halebak’ı ziyaret eden LİAD Genel Sekreteri Şaban Canaz,  Girişimci Kadın Komisyonu Başkanı Şükran Erçetin, Başkan Yardımcısı Hacer Gökkkaya ile Girişimci Kadın Komisyonu üyeleri; 15 gün önce kurulduklarını belirterek iş hayatının içinde olacaklarını vurguladılar.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak başarının olduğu her yerde mutlaka kadınları da olduğunu belirterek “Sizlerin gerçekleştirmek istediği projelere destek vermeye hazırım” dedi.

LİAD Girişimci Kadın Komisyonu Üyeleri saat 11.00’deise Cemalettin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

LİAD Kadın Komisyonu üyeleri  ziyaret sırasında Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’a çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek