MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI
Vali Turan’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı
Lüleburgaz TEMA, Kitap Fuarında Masal Atölyesi açtı
Kırklareli Baro Başkanı Neşetoğlu mazbatasını aldı
Bu haber 09 Mart 2021, Salı 20:16 tarihinde eklendi. 616 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

39 Burda’da “El Ele” sergi!

Lüleburgaz’da ziyaretçilerini ağırlayan Esas 39 Burda Alışveriş Merkezi, Lüleburgaz Kent Konseyi Emek Pazarı ve İstihdam Çalışma Grubu’na ev sahipliği yaparak kadın emekçilere verdiği desteği sürdürüyor.
39 Burda’da “El Ele” sergi!  

39 Burda AVM, Lüleburgaz Kent Konseyi Emek Pazarı ve İstihdam Çalışma Grubu ile Kadın Meclisi Üyelerinin düzenlediği “El Ele” sergisine ev sahipliği yapıyor. 11 kadının stant açtığı sergide, el emeği olan; aksesuar, giyim ve hediyelik eşya gibi yüzlerce ürün satışa çıkarılıyor. AVM’nin zemin katında yer alan sergi, 8 – 20 Mart tarihleri arasında ve 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaretçiler ile buluşuyor.

 

AVM’den yapılan açıklamada “Düzenlediği etkinlikler ile Lüleburgaz’da fark yaratmaya devam eden 39 Burda AVM, kadınların el emeği ürünleri sergisine ev sahipliği yapıyor. Lüleburgaz Kent Konseyi Emek Pazarı ve İstihdam Çalışma Grubu ile Kadın Meclisi Üyelerinin birlikte hazırladığı sergide; aksesuar, giyim ve hediyelik eşya gibi yüzlerce el yapımı ürünün satışı da gerçekleşiyor. 11 kadının ücretsiz olarak stant açtığı sergi, 39 BurdaAVM’nin zemin katında yer alıyor. 8-20 Mart tarihleri arasında yer alan sergi, 10.00 ve 20.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor. 8 – 20 Mart tarihleri arasında kadınlarımızın emekleriyle hazırlanan sergiyi gezebilir, birbirinden güzel ürünleri satın alıp kadınlarımıza destek olabilirsiniz.39 Burda, Covid-19 süreci boyunca tüm sağlık ve hijyen tedbirlerini en üst seviyede uygulayarak ziyaretçilerine güvenli alışveriş fırsatı sunmaya devam etmektedir.” denilerek sergiyle ilgili bilgiler verildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek