Kırklareli Nüfus Müdürü Atay'dan
Rüzgardan uçan çadır korkuttu
Müşerref Süzen toprağa verildi
Milletvekili Özkan saha çalışmalarına devam ediyor
Bu haber 12 Mart 2021, Cuma 09:33 tarihinde eklendi. 2030 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mia Bella Burgaz açıldı

Lüleburgaz’da önceki gün 39Burda AVM’de kapılarını açan Mia Bella Burgaz, dekorasyonu, yemekleri, barı, kokteylleri ve hizmet anlayışıyla Lüleburgaz’a bambaşka bir soluk getirdi.
Mia Bella Burgaz açıldı  

Bülent İlhan tarafından Lüleburgaz’a kazandırılan Mia Bella Burgaz, 9 Mart 2021 Salı günü 39Burda AVM’de müşterilerine kapılarını açtı. İşletmeciliğini Efe Pandur’un yaptığı işletme personelleri, alkollu-alkolsüz içecekleri, kokteylleri, mekan tasarımı, menüleri, kahvaltıları çeşitleriyle Lüleburgaz’lılara yepyeni bir deneyim yaşatıyor.

Daha önceden İstanbul’da Cahide’nin Bar Şefliğini yapmış olan Erkan Uğur Bar Şefi , DoğanKırlak ise mutfak danışmanı olarak hizmet veriyor.

İşletmenin barında hiçbir içeceğe şurup ilave edilmezken, kokteyllerin tümü taze meyvelerle yapılıyor. Mutfakta hiçbir şekilde donuk ürün kullanılmıyor.

İşletme içerisinde 4 ayrı bölüm bulunurken; kış bahçesi bunlardan en dikkat çekeni olmayı başardı. Kış bahçesi daha şimdiden müşterilerin ilgi odağı oldu. Türk kahvesinin yanında kahve falına sarılı halde ikram edilen çikolata da müşterilerin damak tadına hitap ediyor.

İşletme; 42 çeşit ürünle sunduğu kahvaltısıyla da Lüleburgaz’ın en popüler mekanlarından olmaya aday hale geldi.

İşletmede her türlü alkollü-alkolsüz içecekler, kokteyller, ana yemek, kahvaltı, aperatifler, makarnalar sunuluyor. Müşteriler masalarına oturduklarına QR KOD okutarak menüye ulaşabiliyor.

Mia Bella Burgaz’ın İşletmecisi Efe Pandur; konuyla ilgili olarak “Her mevsim yeni bir başlangıç ve her yeni başlangıç yeni mutluluklar inancıyla yola çıkan Mia Bella Burgaz, sunduğu menüsüyle ve her köşesinde aile sıcaklığı hissini duyacağınız konforlu dekorasyonu ile sıcak buluşmalara ve keyifli zamanlara ev sahipliği yapacak.

Mevsimin taze ürünleriyle hazırlanan ve lezzet müdavimliği yaratan tatlarıyla, eşsiz mixology barı ile MİA BELLA BURGAZ sizleri bekliyor.” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek