Kırklareli Nüfus Müdürü Atay'dan
Rüzgardan uçan çadır korkuttu
Müşerref Süzen toprağa verildi
Milletvekili Özkan saha çalışmalarına devam ediyor
Bu haber 16 Mart 2021, Salı 09:31 tarihinde eklendi. 1047 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAL-GÖÇ’e Bulgaristan’dan ziyaret

Balkan Yarımadası Göçmenleri (BAL-GÖÇ) Lüleburgaz Derneği ile Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi yöneticileri bir araya geldi. Ziyarette Bulgaristan seçimleri ve yapılan çalışmalar görüşüldü.
BAL-GÖÇ’e Bulgaristan’dan ziyaret  

Bulgaristan Stanbolovo Belediye Başkanı Adnan Yaldaz, Belediye Meclis Başkanı Erbil Halim ve Haskovo Milletvekili adayı Serkant Seydamet, BAL-GÖÇ Derneği Başkanı Veli Öner’i ziyaret etti. Ziyarette 4 Nisan’da yapılacak Bulgaristan seçimleri görüşülerek seçim organizasyonu değerlendirildi.

Dernek binasında yapılan toplantının ardından BAL-GÖÇ Dernek Başkanı Veli Öner ve beraberindekiler Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş’la bir araya geldi. Daha sonra Ahmetbey’de yaşayan çifte vatandaşları evlerinden ziyaret eden Öner ve beraberindekiler belde halkını seçim ile ilgili bilgilendirerek taleplerini dinledi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek