Kırklareli Nüfus Müdürü Atay'dan
Rüzgardan uçan çadır korkuttu
Müşerref Süzen toprağa verildi
Milletvekili Özkan saha çalışmalarına devam ediyor
Bu haber 16 Mart 2021, Salı 09:32 tarihinde eklendi. 1097 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Modavizyon Ergene’den çalışanlara orkestralı sürpriz

Modavizyon Ergene, Covid-19 sürecinde çalışanlara moral olması ve iş motivasyonlarının yükselmesi amacıyla orkestralı sürpriz hazırladı.
Modavizyon Ergene’den çalışanlara orkestralı sürpriz  

Modavizyon Ergene firması “Öneri Değerlendirme ve Ödüllendirme Prosedürü”nünlansmanını çalışanlarına orkestralı sürpriz yaparak gerçekleştirdi. Lansmanın gerçekleştirilmesi için oluşturulan ekip “ Fikirlere Kanat Çırp” adı verilen projeyi hayata geçirdi.

Öneri Değerlendirme ve Ödüllendirme Prosedürü kapsamında çalışanlar fikirlerini sunuyor, kabul edilen fikirler hediye çekiyle ödülendiriliyor.

Modavizyon Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş Ergene Fabrika Müdürü Fevzi  Gökoğlu; konuyla ilgili olarak “ Çalışanlarımıza moral olması ve motivasyon sağlaması açısından sistemimizin lasnmanını bu şekilde yaptık. Çalışanlarımız mesai sırasında çalan enstürmanlarla güzel bir sürprizle karşılaştılar. 1 aydan beri bugüne hazırlanan proje ekibimize teşekkür ederim” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek