Bu haber 16 Mart 2021, Salı 09:32 tarihinde eklendi. 1147 kez okundu.
Modavizyon Ergene’den çalışanlara orkestralı sürpriz
Modavizyon Ergene, Covid-19 sürecinde çalışanlara moral olması ve iş motivasyonlarının yükselmesi amacıyla orkestralı sürpriz hazırladı.
Modavizyon Ergene firması “Öneri Değerlendirme ve Ödüllendirme Prosedürü”nünlansmanını çalışanlarına orkestralı sürpriz yaparak gerçekleştirdi. Lansmanın gerçekleştirilmesi için oluşturulan ekip “ Fikirlere Kanat Çırp” adı verilen projeyi hayata geçirdi.
Öneri Değerlendirme ve Ödüllendirme Prosedürü kapsamında çalışanlar fikirlerini sunuyor, kabul edilen fikirler hediye çekiyle ödülendiriliyor.
Modavizyon Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş Ergene Fabrika Müdürü Fevzi Gökoğlu; konuyla ilgili olarak “ Çalışanlarımıza moral olması ve motivasyon sağlaması açısından sistemimizin lasnmanını bu şekilde yaptık. Çalışanlarımız mesai sırasında çalan enstürmanlarla güzel bir sürprizle karşılaştılar. 1 aydan beri bugüne hazırlanan proje ekibimize teşekkür ederim” dedi.
Buğra KAYA
|