Kırklareli Nüfus Müdürü Atay'dan
Rüzgardan uçan çadır korkuttu
Müşerref Süzen toprağa verildi
Milletvekili Özkan saha çalışmalarına devam ediyor
Bu haber 19 Mart 2021, Cuma 09:33 tarihinde eklendi. 1079 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kent Konseyi’nden 18 Mart için fidan dikim etkinliği

Lüleburgaz Kent Konseyi tarafından Lüleburgaz Belediyesi ve Babaeski Belediyesi’nin destekleriyle 17 Mart 2021 Çarşamba günü 14.00’da Babaeski-Kırklareli Otoban Kavşağı’nda fidan dikim etkinliği düzenlendi.
Kent Konseyi’nden 18 Mart için fidan dikim etkinliği  

Babaeski Kent Konseyi, Kırklareli Belediyesi, Karayolları Genel Müdürlüğü, Lüleburgaz Kent Konseyi Çevre Meclisi, Lüleburgaz Kent Konseyi Kadın Meclisi, Lüleburgaz Cumhuriyet İlkokulu’nun desteklerinin de alındığı ve paydaş olduğu etkinlikte Çanakkale Savaşı kahramanları ve 57.Alay adına fidanlar toprakla buluşturuldu.

Etkinlik öncesinde Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, resmi prosedürlerin tamamıyla tek tek ilgilenerek daha yeşil ve yaşanabilir dünya için düzenlenen etkinliği organize etti.

Etkinliğe; Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, İYİ Parti İl Başkanı Hilmi Hersek, İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş, Lüleburgaz Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nükhet Tufan Cebelli, Çevre Gönüllüsü Hakan Dedeoğlu, siyasi parti temsilcileri, Lüleburgaz Kocasinan Mahalle Muhtarı Esra Birol, Yeni Mahalle Muhtarı Tuğçe Gören, İl Genel Meclis Üyesi Yeşim Girgin ve davetliler katıldı.

Etkinlikte Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı ve Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç çevre bilinci ve Çanakkale Savaşı kahramanlarımız anısına konuşma yaparak ardından fidanları toprakla buluşturdu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek