Kırklareli Nüfus Müdürü Atay'dan
Rüzgardan uçan çadır korkuttu
Müşerref Süzen toprağa verildi
Milletvekili Özkan saha çalışmalarına devam ediyor
Bu haber 19 Mart 2021, Cuma 19:31 tarihinde eklendi. 1063 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SAROS KÖRFEZİNDE "Bastığın yerleri, TOPRAK diyerek geçme tanı!"

“Çanakkale Boğazı’nı geçemediler, Saros Körfezi’ni deniyorlar” Lüleburgazlı çevre gönüllüsü Hakan Dedeoğlu, Çanakkale Savaşı’nda boğazı geçemeyenlerin bu defa Türkiye Cumhuriyeti’ni yok sayarak hukuk dışı şekilde Saros Körfezi’ni ele geçirmeye çalıştığını söyledi.
SAROS KÖRFEZİNDE  

Saros Körfezi’nde içinde “Bastığın yerleri toprak diyerek geçme,tanı” diyen Dedeoğlu; şu açıklamayı yaptı “18 Mart 1915 Çanakkale savaşında; “Ölmek var, Dönmek yok” inancıyla mücadele eden Mehmetçiklerimiz sayesinde o gün boğazlardan geçemeyenler bu defa sinsice ve hukuk dışı şekilde yani Türkiye Cumhuriyeti Devletini yok sayarak bölgeyi yani Saros körfezini ele geçirmeye çalışıyorlar..

Ancak bizim Türk halkı olarak, hukuka olan inancımız tamdır ve hala hazırda devam eden adli kararsızlık sonucunda yaşanacak küçük bir adaletsizliğe bile, halk olarak bizler asla izin vermeyeceğiz.” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek