Kırklareli Nüfus Müdürü Atay'dan
Rüzgardan uçan çadır korkuttu
Müşerref Süzen toprağa verildi
Milletvekili Özkan saha çalışmalarına devam ediyor
Bu haber 20 Mart 2021, Cumartesi 09:29 tarihinde eklendi. 1063 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yağışlar bu hafta da sürecek

Günlerdir sağanak yağışların etkisinde olan Lüleburgaz’da hava hafta sonu da yağışlı geçecek. Önümüzdeki hafta da yağışların sürmesi beklenirken Çarşamba günü karla karışık yağmur yağacağı tahmin ediliyor.
Yağışlar bu hafta da sürecek  

Haftayı yağışlarla kapatan Lüleburgaz’da yağışlar Salı gününe kadar sürecek. Çarşamba günü ise karla karışık yağmur bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre; bugün hava yağışlı ve en yüksek sıcaklık 10, en düşük sıcaklık 1 derece olacak. Pazar günü ise kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı en yüksek 6, en düşük 4 dereceye düşecek.

Yeni hafta da yağışlı geçecek. Pazartesi günü gökgürültülü sağanak yağışlı havanın hakim olacağı Lüleburgaz’da termometreler en yüksek 13, en düşük 5 derece olacak. Salı günü hava kapalı, en yüksek 7, en düşük 3 derece ve Çarşamba günü karla karışık yağmurun beklendiği ilçemizde en yüksek sıcaklık 7, en düşük eksi 2 derece olacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek