Kırklareli Nüfus Müdürü Atay'dan
Rüzgardan uçan çadır korkuttu
Müşerref Süzen toprağa verildi
Milletvekili Özkan saha çalışmalarına devam ediyor
Bu haber 23 Mart 2021, Salı 09:39 tarihinde eklendi. 1197 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Salon Safir'in kurdelesini Milletvekili Kayan kesti

Salon Safir Kuaför ve Güzellik Merkezi, 20 Mart 2021 Cumartesi günü gerçekleşen açılışla Lüleburgazlıların hizmete girdi.
Salon Safir'in kurdelesini Milletvekili Kayan kesti  

Neslihan Atasever tarafından Lüleburgaz’a kazandırılan Salon Safir Kuaför’ün açılışı 8 Kasım Mahallesi’nde gerçekleşti. Açılışa CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ve davetliler katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Milletvekili Turabi Kayan, günümüz koşullarında iş yeri açmanın zorluklarına değinirken bu cesareti gösteren Neslihan Atasever’e teşekkür etti. İş yerinin Lüleburgaz’a ve kendilerine hayırlı olması dileklerinde bulunan Milletvekili Kayan, daha sonra açılış kurdelesini keserek açılışı gerçekleştirdi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek