Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 24 Mart 2021, Çarşamba 09:37 tarihinde eklendi. 1076 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eski Sanayi esnafı mağdur!

Köprübaşı Sanayi Sitesine bağlanan D-100 Karayolu alt geçidinin Lüleburgaz Kaymakamlığı tarafından alınan kararla kapatılması sanayi esnafının mağduriyetine neden oldu.
Eski Sanayi esnafı mağdur!  

Lüleburgaz Köprübaşı Sanayi Sitesi’nde(Eski Sanayi) bulunan, D-100 ile Bağlantı yolu alt geçidi Devlet Su İşleri 11.Bölge Müdürlüğü’nün başvurusu üzerine Lüleburgaz Kaymakamlığının aldığı karara istinaden kapatıldı. 50 yıldır kullanılan yolun DSİ ve Lüleburgaz Belediyesi arasındaki anlaşmazlıktan dolayı DSİ’nin başvurusuyla kullanıma kapatıldığı öğrenildi.

Söz konusu yol, alınan karar doğrultusunda kum dökülerek kapatıldı. Yolun kapatılması ise esnafın mağdur olmasına yol açtı.

Cenaze araçları, ecza deposu araçları, Lüleburgaz’ın temizlik araçları ve birçok aracın kullandığı yolun kullanıma kapanması güzergahın değişmesine neden olurken Eski Sanayi esnafı ciddi anlamda müşteri kaybı yaşadı.

Eski Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aytan; yaptığı açıklamada “ Kamyonlar, ağır tonajlı araçların Taş Köprü’den geçmesi yasak. Bu yol da kapatıldı. Müşterilerimiz bu yolu kullanıyordu. Cenaze araçları, kamyonlar, 3K aracı, ecza deposu araçları bu yolu kullanıyordu. Ciddi olarak kayıp yaşadık ve işlerimiz daha da bozuldu. Esnaf mağdur oldu. Elimiz kolumuz bağlandı.” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek