Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 25 Mart 2021, Perşembe 09:39 tarihinde eklendi. 1276 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nilüfer Erol’un acı günü

Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Nilüfer Erol’un babası İbrahim Kıroğlu, kalp yetmezliği nedeniyle önceki gün hayatını kaybetti.
Nilüfer Erol’un acı günü  

Trakya Cam Sanayi’den emekli, Merhume Radife Kıroğlu’nun eşi, CHP’den Lüleburgaz İl Genel Meclisi Üyesi Nilüfer Erol, Yeliz Bozkan ve Fatma Kıroğlu’nun babaları olan İbrahim Kıroğlu, 23 mart 2021 Salı günü 68 yaşında hayatını kaybetti.

Kıroğlu, bir süredir akciğer kanseri teşhisiyle tedavi görüyordu. Kıroğlu’nun cenazesi, 24 mart 2021 Çarşamba günü saat 14.00’da Sokollu Mehmet Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Lüleburgaz Yeni Mezarlık’a defnedildi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer, CHP Kırklareli İl Başkanı AlaaddinGüncer, belediye daire müdürleri, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Aydın Karakoç ve meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer cenaze törenine katılarak taziye dileklerinde bulundular.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek