Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 14 Nisan 2021, Çarşamba 17:06 tarihinde eklendi. 1127 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hakan Dedeoğlu, Taş Köprü için çözüm önerisinde bulundu

Lüleburgazlı çevre gönüllüsü Hakan Dedeoğlu, geçtiğimiz günlerde bir vatandaşın Tarihi Sokollu Mehmed Paşa Köprüsü üzerinde bir otomobilin çarpması sonucu köprüden aşağı düşerek yaralanması üzerine açıklamalarda bulunarak yetkilileri göreve davet etti.
Hakan Dedeoğlu, Taş Köprü için çözüm önerisinde bulundu  

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenlİ’nin konuyla ilgili sözlerini de hatırlatan Dedeoğlu; sorunun portatif demir bir köprüyle çözülebileceğini belirtti.

Hakan Dedeoğlu açıklamasında “Belediye Başkanımız, Murat Gerenli'nin de dediği gibi;  "Bir tek vatandaşımızın canının yanmasına tahammülümüz yok!" Kısa süre önce Lüleburgaz'da Tarihi taş köprüden yaya olarak geçmek isteyen kişi, otomobilin çarpması sonucu aşağı düşerek yaralandı. Ölümcül bir kaza olmaması büyük bir şans. Ancak bu ve benzeri olayların tekrar yaşanmaması adına yetkililerin ( Hükümet ) en kısa sürede çözüm üretmeleri gerekiyor.

Değerli Dostlar; Mevcut Tarihi Taş köprünün güney yönünde " Portatif demir bir köprü yapılabilir " 2013 yılında çizdiğim ve sonrasında haberleşen bu modelde olduğu şekilde ( Minyatür bir Boğaz köprüsü şeklinde ) yetkililerce ( DSİ - Hükümet ) uygun görürse geçici bir çözüm adına yapılabileceğini düşünüyorum. Saygılarımla.” ifadelerine yer verdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek