Kırklareli Nüfus Müdürü Atay'dan
Rüzgardan uçan çadır korkuttu
Müşerref Süzen toprağa verildi
Milletvekili Özkan saha çalışmalarına devam ediyor
Bu haber 19 Nisan 2021, Pazartesi 09:33 tarihinde eklendi. 633 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Terk edilmişti, şimdi yeni yuvasında

Lüleburgaz’da 1 buçuk yıl önce terk edilen ve gözleri görmeyen Terrier cinsi köpek duyarlı hayvanseverler tarafından sahiplenildi. Bir buçuk yıldır Lüleburgaz Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi’nde tedavisi yapılan can dost, artık yeni yuvasında yaşamını sürdürecek.
Terk edilmişti, şimdi yeni yuvasında  

Lüleburgaz’da 1 buçuk yıl önce sahipleri tarafından terk edilen, gözleri görmeyen ve bir kulağı duymayan Terrier cinsi köpek, yeni yuvasına kavuştu. Lüleburgaz’da yaşayan bir aile tarafından sahiplenilen can dost yeni yuvasında mutlu bir hayat sürecek. Lüleburgaz Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi görevlileri, can dostu sahiplenme yöntemini tercih ettikleri için aileye teşekkür ederken aileyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek