Kırklareli Nüfus Müdürü Atay'dan
Rüzgardan uçan çadır korkuttu
Müşerref Süzen toprağa verildi
Milletvekili Özkan saha çalışmalarına devam ediyor
Bu haber 20 Nisan 2021, Salı 09:34 tarihinde eklendi. 1298 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Arda Harita Mühendislik 5 yaşında

Lüleburgaz’da Harita Mühendisi Rasim Arda tarafından 3 Şubat 2016 yılında kurulan Arda Harita Mühendislik 5 yılı geride bıraktı.
Arda Harita Mühendislik 5 yaşında  

Kurulduğu günden beri Lüleburgaz merkez olmak üzere Kırklareli ve Trakya’da önemli projelere imza atan ve çözülmez denilen harita mühendislik sorunlarını çözen Arda Harita Mühendislik isimli işyerinin sahibi Harita Mühendisi Rasim Arda’nın ismi kısa sürede Trakya genelinde dolaşmaya başladı.

Lüleburgaz Anadolu Lisesi (LAL)’den mezun olduktan sonra önce Kocaeli Üniversitesi ardından da Zonguldak Karaelmas Üniversitesi’nde eğitimini tamamlayan Rasim Arda akabinde Kocaeli merkezli bir firmada çalışmaya başladı.

Kocaeli’nde ki firmanın projesini bitirmesinin ardından İstanbul’a geçen Harita Mühendisi Rasim Arda, İstanbul’da sırası ile Ağaoğlu 1453, Nida Kule Levent, Sarphan Finans Park ve çeşitli büyük projelerde çalıştı.

Lüleburgaz’a döndükten sonra 2014 yılında askerlik görevini tamamlayan Rasim Arda 3 Şubat 2016 tarihinde 30 yaşında iken Lüleburgaz Edirne Caddesi’nde PTT ile Telekom arasında Arda Harita Mühendislik Ofisi’ni açtı

İran Tahran’da dünyanın en büyük alışveriş merkezi olan İran Mall’da çalışan Rasim Arda Lüleburgaz 39 AVM’nın projesinde, İstanbul Havaalanı gibi projelerde de çalıştı.

ARDA HARİTA mühendislik firması olarak hassas şantiye ölçüm işlerinin yanı sıra Harita Kadastro, İmar Uygulamaları ve Mühendislik Hizmetleri veren Evli ve 1 çocuk babası Rasim Arda gazetemize yaptığı açıklamada; “Arda Harita Mühendislik olarak sınır tespit, parselasyon, ifraz yani parsel bölme, plankote haritası, yola terk - yoldan ihdas - tevhid, hali hazır harita yapımı, hafriyat kazı hesapları, civardaki büyük fabrikaların mekanik makina hassas ölçme işlemleri ve inşaat yapımı işlerinde faaliyette bulunmaya devam ediyoruz bunun haricinde kadastro parselasyon ve belediye imar uygulamaları işlerini de yapıyoruz” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek