Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 27 Nisan 2021, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 525 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaymakam Yüce’den kan bağışı kampanyasına destek

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, 24-25 Nisan tarihlerinde Türk Kızılayı tarafından Kongre Meydanı’nda kurulan kan bağışı çadırına gelerek kan verdi.
Kaymakam Yüce’den kan bağışı kampanyasına destek  

Türk Kızılayı Lüleburgaz Kan Alma Merkezi ile Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi tarafından Covid-19 salgınının etkileri nedeniyle kan stoklarının azalması ve kan ihtiyacının oluşmasıyla 24-25 Nisan 2021 tarihlerinde Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda kan bağışı çadırı kuruldu. Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce de eşi Mina Yüce ile birlikte kan vererek düzenlenen kampanyaya destek oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Kızılayı Lüleburgaz Şube Başkanı Mustafa Gamsız “Pandemi ve Ramazan ayının etkisi ile kan bağışlarında azalma yaşandığından kan stoklarımızı orumak ve hastalarımızın artan kan/plazma ihtiyacını karşılamak için tüm sağlıklı bireyleri kan bağışına davet ediyoruz. Kan bağışlarımız iftardan sonra da devam ederken Covid-19 salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan hafta sonu kan bağışı yapacak kişiler https://kanver.org/KanHizmetleri/KanBagisiRandevu adresinden online randevu alarak kısıtlamadan muaf oluyorlar” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek