Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 02 Haziran 2021, Çarşamba 09:19 tarihinde eklendi. 1291 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Atatürk Kar Üstünde Dinlenirken, Siz Neredeydiniz?

Lüleburgazlı Hakan Dedeoğlu, Mustafa Demirkan isimli imamın Ayasofya Camii’nde katıldığı programda Atatürk’e hakaret etmesi üzerine açıklamalarda bulundu.
“Atatürk Kar Üstünde Dinlenirken, Siz Neredeydiniz?  

Bu tip eylemlerin halkı dininden soğuttuğuna ve Atatürk’e söylenen sözlere karşı devletin sessiz kalmaması gerektiğini belirten Hakan Dedeoğlu “Atatürk'e hakaret etmek, istemek!.. Atatürk'e hakaret etmek kim, siz kim!.. Kim kim yapsa, Devletin başı sessiz kalmamalı!.. Aslında her gün bir şeyimizi yok ediyorlar..

Yok ediyorlar diyorsam da, öyle yaptıklarını sanıyorlar.. Ama yine de tehlikeli işler bunlar.. Daha önemlisi de insanımızı dinden soğutmak için ne gerekiyorsa yapıyorlar acaba NEDEN?..

Uğur Mumcu'nun da söylediği gibi; ‘Halk affetmiyor, din sömürüsünü affetmiyor halk!' Yine de allah herkesin yardımcısı olsun diyorum..” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek