Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 11 Şubat 2013, Pazartesi 13:50 tarihinde eklendi. 1044 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

1-1'lerini üzmediler

Deplasmanda Suadiye Belediyespor ile karşılaşan ve 85 dakika 10 kişi oynayan Lüleburgazspor sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.
1-1'lerini üzmediler  

Ömer MUTLU -Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor 5’inci dakikada Koray’ın kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. Koray’ın yaptığı harekette hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Rıdvan, topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın geride kalan kısmını 10 kişi tamamlayan yeşil-kırmızılı takım aradığı golü ilk yarıda bulamayınca soyunma odasına 1-0 mağlup gitti.
İkinci yarının hemen başında 47’nci dakikada penaltı kazanan Lüleburgazspor’da topun başına kaleci Serkan geçti. Serkan, topu ağalara gönderdi ve skora tekrar dengeyi getirdi, 1-1. Bu dakikadan sonra iki takımda istediği pozisyonları bulamayınca maç 1-1 sona erdi. Ligin ilk yarısında 8 Kasım Stadı’nda oynanan maç da 2-2 berabere tamamlanmıştı. 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek