Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 19 Haziran 2021, Cumartesi 09:09 tarihinde eklendi. 1109 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da hareketli hafta

Lüleburgaz’da silahlı saldırı, ölümle ve yaralanmalarla sonuçlanan trafik kazaları ve güçlükle kontrol altına alınabilen yangınlarla dolu bir haftayı geride bıraktık.
Lüleburgaz’da hareketli hafta  

Lüleburgaz’da bu hafta ölüm ve yaralanmalarla sonuçlanan 20’den fazla trafik kazası meydana geldi.

Covid-19 pandemisiyle mücadele kapsamında uygulanan tedbirler ve sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle Lüleburgaz’da bir süredir trafik kazaları ve adli olaylar yaşanmıyordu. Pandeminin olumlu  yönde seyretmesi ve vakaların azalmasıyla ülkemizde normalleşme adımları atıldı. Bununla beraber artan insan kalabalığı da trafik kazaları gibi üzücü olaylara neden oldu.

Lüleburgaz’da sadece 16-17 Haziran tarihlerinde yaralamalı ve maddi hasarlı olmak üzere 8 trafik kazası meydana geldi. Hafta boyunca ise ölümle sonuçlanan, yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların sayısı 20’den fazla oldu.

Bunun yanı sıra Ahmetbey beldesi içinde bulunan hayvan çiftliğinde çıkan yangın, saatler sonra kontrol altına alınabildi. Seyir halindeyken yangın çıkan otomobil ve TIR’lar ise İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Geçtiğimiz haftasonu İstanbul Caddesi üzerinde bir vatandaşın silahlı saldırıya uğraması ve bacağından yaralanması ise Lüleburgazlı vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Ardından 16 Haziran Çarşamba günü Terminalde bir turizm firmasının sürücüsü bıçaklı saldırıya uğradı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek