Kırklareli Nüfus Müdürü Atay'dan
Rüzgardan uçan çadır korkuttu
Müşerref Süzen toprağa verildi
Milletvekili Özkan saha çalışmalarına devam ediyor
Bu haber 25 Haziran 2021, Cuma 17:57 tarihinde eklendi. 652 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bugün hava yağışlı olacak

Sağanak yağışlara rağmen 2 gündür kavurucu sıcakların hakim olduğu Lüleburgaz’da bugün havanın yeniden sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklık ise 34 dereceye çıkacak.
Bugün hava yağışlı olacak  

Lüleburgaz’da 2 gündür kavurucu ve bunaltıcı bir sıcak hava etkili oluyor. Sağanak yağışların ara verdiği ve yerini çöl sıcaklarına bıraktığı ilçemizde yarın yeniden yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre; yarın hava sağanak yağışlı, sıcaklık ise en yüksek 34, en düşük 20 derece olacak. Pazar günü hava az bulutlu en yüksek sıcaklık 33, en düşük 19 derece olacak.

Pazartesi günü yeniden sağanak yağış gerçekleşecek. Termometreler sıcaklığı en yüksek 30, en düşük 18 olarak ölçecek. Salı günü ise yeniden güneşli ve sıcak hava hakim olacak. Sıcaklık ise 32 dereceye çıkacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek