Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 06 Ağustos 2021, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 1343 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GAZETEMİZ HABERİNİ BELEDİYE YALANLAMIŞTI HAK YERİNİ BULDU

Lüleburgaz Gençlik Parkı’nda bulunan Gençlik Cafe, mahkemenin kazanılması sonucunda geri dönüyor. Kafeterya, hazırlıkların tamamlanmasının ardından bu hafta sonu garsonlu şekilde hizmete başlayacak
GAZETEMİZ HABERİNİ BELEDİYE YALANLAMIŞTI HAK YERİNİ BULDU  

Lüleburgaz Gençlik Parkı kafeteryasının ihalesini geçen yıl kazanan Osman Mutlu, kafeteryayı bir süre işletmiş ancak ihalede eksik madde gerekçesiyle işletmeci, kafeteryayı boşaltmak zorunda kalmıştı. Edirne İdare Mahkemesi’nin kararıyla işletmeci Osman Mutlu, Gençlik Parkına geri döndü.

Bu süreçte Gençlik Parkı kafeteryasını işleten Lüleburgaz Belediyesi, işletmeyi boşalttı. İşletmeciler, 4 Ağustos Çarşamba günü Gençlik Cafe’ye dönerek hazırlıklara başladı. İşletme; hazırlıkların tamamlanmasının ardından bu haftasonu garsonlu şekilde hizmet vermeye başlayacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Oktay Mutlu “ İşletmemize geri döndüğümüz için mutluyuz. Hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Bu haftasonu faaliyete geçmeyi planlıyoruz. Lüleburgaz halkına hayırlı olsun” dedi.

Haber Merkezi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek