Kırklareli Nüfus Müdürü Atay'dan
Rüzgardan uçan çadır korkuttu
Müşerref Süzen toprağa verildi
Milletvekili Özkan saha çalışmalarına devam ediyor
Bu haber 07 Ağustos 2021, Cumartesi 09:16 tarihinde eklendi. 1082 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Umay Okçuluk Derneği faaliyete girdi

Umay Okçuluk Spor Kulübü Derneği, 5 Ağustos 2021 Perşembe günü 39Burda AVM Üst Kat Etkinlik Alanı’nda hizmete girdi.
Umay Okçuluk Derneği faaliyete girdi  

Açılışa Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Lüleburgazlı muhtarlar, okçuluk sporuna ilgi duyan Lüleburgazlı vatandaşlar ve davetliler katıldı.

Lüleburgaz’da açılan ilk spor okçuluk kulübü olma özelliğini taşıyan kulüp, Okçuluk Antrenörleri Eren Öz ve Çiğdem Öz tarafından Lüleburgaz’a kazandırıldı. Kulüpte; geleneksel okçuluk ve modern okçuluk üzerine eğitimler verilecek.

Açılış öncesinde geleneksel ve modern oklarla deneme atışları gerçekleşti.

Çiğdem Öz’ün başkanlığını yaptığı derneğin açılış kurdelesini Okçuluk Antrenörü Aysel Babagür kesti. Babagür; okçuluğun ülkemizde gelişmeye başladığını söyleyerek okçuluk dalında Olimpiyat Şampiyonu Sporcumuz Mete Gazoz’u ve derneği faaliyete geçiren Eren ve Çiğdem Öz’ü tebrik etti.

Ardından 39Burda AVM yetkilisi İrem Tüz’e plaket takdim edilerek Türk okçuluğuna verdikleri destekten dolayı AVM yönetimine teşekkür edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Eren Öz “Faaliyetlerimizi bundan sonra 39Burda AVM’de gerçekleştireceğiz.  Kendilerine okçuluk sporuna verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek