TRAKYAKA Yönetim Kurulu Toplantısı Edirne’de Yapıldı
“HALKIMIZA AÇIK ÇAĞRIMIZDIR”
BASIN MÜDÜRÜ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET
BULGARİSTAN’DA PAZAR GÜNÜ SEÇİM VAR
Bu haber 15 Şubat 2013, Cuma 09:12 tarihinde eklendi. 1331 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mahalle’nin Fenerli Ramço’su

Yeni Mahalle Fatih Caddesi Kurbanlar Sokak’ta bulunan Baran Çay Ocağı’nın işletmeciliğini yapan 53 yaşındaki Ramazan Güneş, renkli kişiliği ve fanatik Fenerbahçeli olması nedeniyle mahalle sakinleri tarafından Fenerli Ramço lakabı ile tanınıyor.
Mahalle’nin Fenerli Ramço’su
Gökhan KAN- Mahalle esnafı tarafından çok sevilen Fenerli Ramço, gönül verdiği takımın formalarını giyerek mahallede çay servisi yapıyor.  Mahalle sakinleri Fenerbahçe tutkunu olan Fenerli Ramço’nun, takımı galip geldiğinde tüm mahalleye ücretsiz çay dağıttığını ama mağlup olduğunda da kendisine takılmadan duramadıklarını dile getirip kendisinden ve hizmetlerinden memnun olduklarını belirttiler.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek