Bu haber 17 Ağustos 2021, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 1856 kez okundu.
Sakızköy-Ahmetbey arası bıktırdı
Lüleburgaz’a bağlı Sakızköy köyü ile Ahmetbey beldesi arasındaki yolun bozuk olması ve yolun sürekli geçici yöntemlerle onarılması vatandaşın tepkisine yol açtı.
Sakızköy-Ahmetbey arasında kullanılan yolun bozuk olması vatandaşı çileden çıkarttı. Köyden beldeye ulaşım sağlamak isteyenlerin kullanmak zorunda olduğu yol yıllardır geçici yöntemlerle onarılıyor. Yola, zift dökülerek mıcır atılacağını öğrenen vatandaşlar; yaşanan duruma isyan etti.
Yolun; yıllardan beri zift ve mıcır ile onarıldığına dikkat çeken vatandaşlar; bu yolun sıcak asfalt dökülmeden onarılamayacağını belirtti. Vatandaşlar; sıcak asfalt taleplerini dile getirerek “ Bu yol asfalt atılmazsa onarılamaz. Burasının tek çaresi asfalt. Yıllardan beri anı şey yapılıyor zift döküp mıcır atıyorlar. Yetkililerden bu bölgeye artık asfalt çalışması istiyoruz” dediler.
Buğra KAYA
|