Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 01 Eylül 2021, Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi. 446 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

22’nci Sünnet Şenliği bugün başlıyor

Lüleburgaz Belediyesi’nin 22’nci Sünnet Şenliği 1 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Belediye tarafından sünnet ettirilen ve sünnetlikleri alınan çocuklar için önce saat 11.00’de Belediye Hizmet Binası önünden alay düzenlenecek. Alayın ardından ise saat 19.30’da Kongre Meydanı’nda kına gecesi ve düğün gerçekleştirilecek.
 22’nci Sünnet Şenliği bugün başlıyor  

Lüleburgaz Belediyesi’nin bu yıl 22’ncisini gerçekleştireceği Sünnet Şöleni başlıyor. Geçtiğimiz yıl kısıtlamalar nedeniyle kına gecesi ve düğünün yapılamadığı Sünnet Şöleni bu yıl doyasıya kutlanacak. Bu kapsamda 1 Eylül Çarşamba günü ilk olarak saat 11.00’de Belediye Hizmet Binası önünden sünnet alayı gerçekleştirilecek. Akşam saat 19.30’da ise Kongre Meydanı’nda kına gecesi ve düğün düzenlenecek. Etkinliklere tüm Lüleburgazlılar katılabilecek.

 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek