Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 16 Şubat 2013, Cumartesi 09:05 tarihinde eklendi. 1098 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Futbol dolu hafta sonu

Lüleburgaz39 Kadın Futbol takımı bugün saat 13.00’te 8 Kasım Stadı’nda Ataşehir Belediyespor ile karşı karşıya geliyor.
Futbol dolu hafta sonu  

Ömer MUTLU - Türkiye Kadınlar 1.Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Lüleburgaz39 zirve mücadelesi veren Ataşehir Belediyespor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Ligde aldığı sonuçlarla orta sıralarda yer alan temsilcimiz, bu maçtan 3 puanla ayrılarak, taraftarı karşısında galip gelmek istiyor.

 

Konuk takım Ataşehir ise, zirvede aldığı kayıpların ardından liderle arasındaki puan farkını koruyamadı. Bugün alacağı bir 3 puanla zirve takibini sürdürmek isteyen kırmızılı-beyazlı takım, şampiyonluk hedefinin uzağında kaldı.

 

 

 

Lüleburgaz 3 puana odaklandı

 

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Lüleburgazspor’da yarın evinde Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak.

 

Zirve yarışından oldukça uzak kalan yeşil-kırmızılı ekip, alt sırada bulunan rakipleriyle puan farkını açmak isterken, zorlu Sultanbeyli maçından 3 puanla ayrılarak, rahat bir nefes almak istiyor. Zorlu mücadele yarın saat 13.30’da 8 Kasım Stadı’nda oynanacak.

 

 

 

Kırklareli, Altay karşısında

 

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, yarın evinde ligin güçlü takımlarından Altay ile karşı karşıya gelecek. Ligde play-off şansını sürdüren ve Altay karşısında alacağı bir galibiyetle bu şansını devam ettirmek isteyen yeşil-beyazlı takım Kırklareli Atatürk Stadı’nın tadilata gireceğinden dolayı, kendi sahasında son maçını oynayacak. Bu maçın ardından iç saha maçlarını Lüleburgaz’da oynayacak olan Kırklarelispor, son maçında taraftarı karşısında galip gelerek, güzel bir kapanış yapmak istiyor.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek