Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 08 Eylül 2021, Çarşamba 09:20 tarihinde eklendi. 480 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kurtuluş Günü hazırlıkları başladı

Lüleburgaz Belediyesi koordinasyonunda gerçekleştirilecek olan 8 Kasım Lüleburgaz’ın Kurtuluş Günü etkinliklerinin içeriğinin belirlenmesi için ilk toplantı 6 Eylül Pazartesi günü Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde gerçekleştirildi.
Kurtuluş Günü hazırlıkları başladı  

Bu yıl 99. yıl dönümü kutlanacak olan 8 Kasım Lüleburgaz’ın Kurtuluş Günü etkinliklerinin içeriğinin belirlenmesi için ilk toplantı Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli başkanlığında çeşitli sivil toplum kuruluşları, dernekler, sektör ve oda temsilcileri ile muhtarların katılımıyla 6 Eylül Pazartesi günü Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde gerçekleşti.

Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’nin açılış konuşmasını yaptığı toplantıda Lüleburgaz’ın Kurtuluşu’nun 99. yıl dönümü etkinliklerinin içeriğinin belirlenmesi konusunda tüm katılımcıların fikirleri alındı ve 2016’dan beri olduğu gibi bu yıl da Kurtuluş Günü etkinliklerinin temalı yıl çerçevesinde gerçekleştirilmesine, ayrıca korona virüs pandemisinde canları pahasına mücadele eden sağlık çalışanlarına da özel bir yer ayrılmasına karar verildi.

Çevre Yılı ve Sağlık Çalışanları vurgusu

Lüleburgaz’ın Kurtuluş Günü’nün 99. yıl dönümü için yapılan toplantıda açılış konuşmasını yapan belediye başkanı Dr. Murat Gerenli “2016’dan beri her sene olduğu gibi bu sene de temalı yıl uygulamamıza devam ediyoruz. 8 Kasım Lüleburgaz’ın Kurtuluş Günü etkinliklerinin de 2021 yılı teması olan “Çevre” temasına uygun olarak belirlenmesini ve ayrıca korona virüs pandemisinin başladığı ilk günden beri canları pahasına mücadeleye ve göreve devam eden sağlık çalışanlarına da bu yılki Kurtuluş Günü etkinliklerinde özel bir yer verilmesini sizlerden rica ediyorum.” dedi.

Tertip Komisyonu belirlendi

Lüleburgaz Belediyesi koordinasyonunda bu sene 99. yıl dönümü gerçekleştirilecek olan 8 Kasım Lüleburgaz’ın Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında 6 Eylül Pazartesi günü yapılan ilk toplantıda katılımcıların fikirlerini beyan etmelerinin ardından gönüllülük esasına dayanan 8 Kasım Tertip Komisyonu oluşturuldu.

Haber Ertan BAYER Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek