Kırklareli Nüfus Müdürü Atay'dan
Rüzgardan uçan çadır korkuttu
Müşerref Süzen toprağa verildi
Milletvekili Özkan saha çalışmalarına devam ediyor
Bu haber 29 Eylül 2021, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 843 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli Belediyesi, işverenlerle iş arayanları buluşturuyor

Kırklareli Belediyesi, iş arayanlarla iş verenleri dijital ortamda buluşturacak “Kariyer Merkezi” isimli bir platform kurdu. İş arayanlar platforma kariyerkırklareli.net adresinden ulaşarak profil oluşturuyor ve Kırklareli genelinde tercihine göre iş aramaya başlıyor.
Kırklareli Belediyesi, işverenlerle iş arayanları buluşturuyor  

Konuyla ilgili bilgi veren Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu;  “Kırklareli Belediyesi olarak iş arayanlar ve işverenleri yepyeni bir platformda buluşturuyoruz!

Günümüz ekonomik koşullarında işe girmek için emek sarf eden vatandaşlarımız ve diğer tarafta da aradığı personelle birlikte yol yürümek isteyen işverenlerimizi dijital ortamda buluşturuyoruz…

Sitemize girerek tamamen ücretsiz bir şekilde profil oluşturabilir, kendi seçimlerinize göre şirketlerle buluşabilir veya işveren olarak şirketinizi orada temsil edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken aşağıdaki bağlantıya tıklamak…” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek