Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 21 Ekim 2021, Perşembe 10:07 tarihinde eklendi. 423 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

5 gün boyunca sirenler çalacak

Lüleburgaz Belediyesi’nden yapılan duyuruyla il genelinde 5 gün boyunca sirenlerin çaldırılacağı ve anonslar yapılacağı belirtildi.
5 gün boyunca sirenler çalacak  

Kırklareli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından İkaz ve Alarm Sistemi saha testleri kapsamında ilimizde 5 gün boyunca siren çaldırılacağı ve sesli anonslar yapılacağı, vatandaşların bu nedenle korkuya kapılmaması gerektiği belirtildi.

Lüleburgaz Belediyesi’nden konuyla ilgili olarak yapılan duyuruda “ Vatandaşlarımızın dikkatine ! Kırklareli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre; İlimşz genelinde bugünden itibaren 5 gün süreyle “İkaz ve Alarm Sistemi” saha testleri yapılacaktır. Bu kapsamda günün herhangi bir saatinde sirenler çaldırılarak ve sesli anonslar yapılarak deneme faaliyetleri yapılacaktır. Vatandaşlarımızın endişe ve korkuya kapılmaması önemle rica olunur”  ifadelerine yer verildi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek