Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 25 Ekim 2021, Pazartesi 09:58 tarihinde eklendi. 476 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emekliler Derneği’nden SGK il Müdürü’ne ziyaret

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Lüleburgaz Şube Başkanı Mehmet Kaplan, geçtiğimiz Cuma günü Kırklareli SGK İl Müdürü Oğuz Özdil’i makamında ziyaret etti.
Emekliler Derneği’nden SGK il Müdürü’ne ziyaret  

Ziyaret sırasında Başkan Mehmet Kaplan’a TÜED Lüleburgaz Şube Yönetimi Kurulu da eşlik etti.

TÜED Lüleburgaz Şube Başkanı Mehmet Kaplan, ziyaret sırasında SGK İl Müdürü Oğuz Özdil’e dernek olarak yaptıkları çalışmalar ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

SGK İl Müdürü Oğuz Özdil’de ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Kırklareli genelinde SGK bünyesinde emeklilik maaşı tahsis etme süresinde Türkiye’de birinci olduklarını söyledi.

TÜED Lüleburgaz Şube Başkanı Mehmet Kaplan gazetemize yaptığı açıklamada; “Yaptığımız ziyarette emekli maaşı bağlanma hızının doğru evraklarla tam olarak doldurulmuş emeklilik müracaat formu ile olduğunu öğrendik. Dernek olarak emekli olacak olan vatandaşlarımızın formlarını hiçbir ücret talep etmeden doğru bir şekilde doldurarak en hızlı bir şekilde müracaatlarını sağlıyoruz” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek