Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 28 Ekim 2021, Perşembe 09:28 tarihinde eklendi. 373 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaymakam Yüce’den 29 Ekim mesajı

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olması nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Kaymakam Yüce’den 29 Ekim mesajı  

Cumhuriyetimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde insanüstü bir gayret ve fedakârlıkla verdiği bağımsızlık mücadelesi sonunda elde edilen eşsiz zaferle ilan edildiğini söyleyen Kaymakam Yüce, mesajında şu ifadeleri kullandı;  

“Saygıdeğer Lüleburgazlılar;

Milletçe, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıl dönümünü  büyük bir kıvanç ve heyecanla kutlamanın onurunu yaşıyoruz.  Her anı tarihte eşine az rastlanır kahramanlıklarla dolu Kurtuluş Savaşı, milletimizin var olma mücadelesini, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin sembolü bir çağdaşlaşma hamlesidir.

Milli egemenliğe dayanan, gücünü halktan alan, iktidarın millete ait olduğu bir rejim olan Cumhuriyetimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde insanüstü bir gayret ve fedakârlıkla verdiği bağımsızlık mücadelesi ile elde edilen dünyaya örnek eşsiz bir zaferle kurulmuştur.

Demokrasi ile taçlanan Türkiye Cumhuriyeti, kuruluşundan bu yana insan hakları, eğitim, sağlık, bilim, ulaştırma gibi her alanda büyük mesafeler kat etmiş dünyanın büyük ülkeleri arasında yerini almıştır. Atatürk’ün Cumhuriyetin Onuncu Yılında Türk Milletine seslendiği NutuktaYaptıklarımızı asla kâfi göremeyiz. Çünkü daha çok ve daha büyük işler yapmak mecburiyetinde ve azmindeyiz.” sözlerini ilke edinerek Cumhuriyetimizin sarsılmaz değerleri ışığında var gücümüzle çalışıyoruz.

Bundan sonra da Türkiye Cumhuriyeti, birlik ve beraberlik içerisinde, emin adımlarla ilerlemeye devam edecek, benimsediği evrensel ilkeler ile dünyanın onurlu bir üyesi olarak yoluna devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle ve şükranla, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm Lüleburgazlı hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek