Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 28 Ekim 2021, Perşembe 09:35 tarihinde eklendi. 957 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öğretmene erken veda!

Lüleburgaz Şehit Pilot Üsteğmen İbrahim Gerçek Ortaokulunun Müdür Yardımcısı 47 yaşındaki Türker Güler, yüksek tansiyon ve kalbinin durmasından dolayı hayatını kaybetti.
Öğretmene erken veda!  

Türker Güler, Tansiyon yüksekliği ve damar tıkanıklığı sebebiyle kaldırıldığı İstanbul Maltepe Üniversitesi Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kalbi duran genç öğretmen Türker Güler, geçtiğimiz gün öğlen saatlerinde kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini kapadı.

Merhum Türker Güler’in cenazesi dün kılınan ikindi namazının ardından Ahmetbey Beldesinde toprağa verildi. Merhum Türker Güler’in cenazesine çok sayıda öğretmen, yakınları ve sevenleri katılım gösterdi.

Hürfikir ailesi olarak Merhuma rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek