Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 03 Kasım 2021, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 440 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kasım ayının ilk Meclis Toplantısı gerçekleşti!

Lüleburgaz Belediye Meclisi 1 Kasım’da ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda bütçe ve imar konuları çoğunluk olarak ele alındı.
Kasım ayının ilk Meclis Toplantısı gerçekleşti!  

1 Kasım Pazartesi günü saat 18.00’da Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde (LYKA) gerçekleşen Belediye Meclis Toplantısında ağırlıklı olarak bütçe konuları ele alındı.

Gerçekleştirilen gündem konuları şu şekilde oldu;

1-Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin başkanlığında gerçekleştirilen açılış ve yoklamanın ardından Özel Kalem Müdürlüğünün 2022 yılı Mali Yılı Belediye Bütçe Kararnamesi, İdare Performans Programı ve 2022 Mali Yıl Bütçesi konulu yazılar görüşülerek hepsi Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.

2-Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün Başarılı Sporcu Ödüllendirilmesi konulu yazı görüşülerek Plan Bütçe komisyonuna havale edildi.

3-İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 19.Ekim.2021 tarihli 36804 sayılı 1/5000 Ölçekli Genel Nazım İmar Planı Revizyonuna itirazlar görüşülmek üzere İmar komisyonuna havale edildi.

4-İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Çalışma Yönetmeliği konulu yazı görüşülerek komisyon başkanlarından oluşan komisyona havale edildi.

5-İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Dolu Kadro Derece Değişikliği konulu yazı görüşülerek onaylandı.

6-İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün 20 Ekim 2021 tarihli 37046 sayılı 418 Ada 31 Parsel konulu yazı görüşülerek İmar komisyonuna havale edildi.

Bir sonraki meclis toplantısının 11 Kasım’da gerçekleştirilmesi oy çoğunluğu ile kabul edildi.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek