Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 11 Kasım 2021, Perşembe 09:21 tarihinde eklendi. 392 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ATA SEVGİSİ’ni kağıda döktüler

Lüleburgaz Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Lüleburgaz Belediyesinin ortak çalışmaları ile Özgürlük Meydanı’nda farklı bir projeye imza attı. Kent Konseyi ve Lüleburgaz Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışma kapsamında Üçgen Park’ta Atatürk panosu ve resim sergisi açıldı. Vatandaşlar, Ata’ya olan özlemlerini panoya yazarak dile getirdi.
ATA SEVGİSİ’ni kağıda döktüler  

 

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

10 Kasım Atatürk’ü anma günü dolayısıyla Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilerek, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mert Derecik ve Başkan Yardımcısı Buğra Andaç Yokuş ile yönetim kurulu üyelerinin yürüttüğü etkinlik, 10 Kasım Pazar günü Özgürlük Meydanında başladı ardından hava muhalefeti dolayısıyla belediye içerisinde devam etti.

 

Özgürlük meydanına getirilen büyük bir yazı tahtasına, vatandaşlar küçük not kâğıtlarına ve yazı tahtasına Atatürk ile ilgili duygu ve düşüncelerini yazıya dökmesini istediler. Gerçekleştirilen etkinlikte Lüleburgazlı birçok vatandaş kendi el yazısı ile Atatürk ile ilgili düşüncelerini yazdı.

 

 

Birbirinden farklı etkinlikler ile adından sıkça söz ettiren Lüleburgaz Kent Konseyi Gençlik Meclisinin, yeni yönetiminin seçilmesinin üzerinden 1 ay gibi kısa bir zaman geçmesine rağmen yaptıkları hamleler ve faaliyetlerle şimdiden konuşulmaya başlanarak dikkatleri üzerine çekti. 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek