TRAKYAKA Yönetim Kurulu Toplantısı Edirne’de Yapıldı
“HALKIMIZA AÇIK ÇAĞRIMIZDIR”
BASIN MÜDÜRÜ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET
BULGARİSTAN’DA PAZAR GÜNÜ SEÇİM VAR
Bu haber 21 Şubat 2013, Perşembe 09:03 tarihinde eklendi. 1113 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Acil Futbolcu Aradı, Efsane Oldu

İstanbul’da yaşayan Evren Taşçı’nın, sahibinden.com aracılığıyla aradığı futbolcu “Efsane İlanlar” köşesinin yeni favorisi oldu
Acil Futbolcu Aradı, Efsane Oldu
Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com’un, son zamanlarda en çok konuşulan ilanı “Acil Futbolcu Aranıyor” oldu. Evren Taşçı, amatör lig kulüplerinden biri adına verdiği ilanda, aradığı özelliklere sahip futbolcuya 5 bin TL ücret vaad ediyor.
Aradığı futbolcunun 10 yıllık tecrübeye sahip olması gerektiğini belirten Taşçı’nın aradığı diğer temel özellikler arasında, oyunu iki yönlü oynayabilen, takım 10 kişi kaldığında 2 kişilik görev yapabilecek, düzgün karakterli, 19-22 yaşlarında, hızlı, zeki, çevik ve ahlaklı orta saha oyuncusu olmak yer alıyor.
Konuya ilişkin açıklama yapan Taşçı, ilanı bir futbolcuda olması gereken özellikleri belirtmek için siteye koyduğunu, konunun her hangi bir spor kulübüyle ilgisi olmadığını belirtti. Taşçı ayrıca, ilanın yayınlamaya başlamasından kısa bir süre içinde çok sayıda başvuru e-postası almasına da çok şaşırdığını sözlerine ekledi.
sahibinden.com’daki ilan www.sahibinden.com/113949266 linkinden görüntülenebiliyor.
Emlaktan, otomobile, teknoloji ürünlerinden, giysi ve aksesuara kadar binlerce ürünün satışa sunulduğu, Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com’un “Efsane İlanlar” köşesinde, kullanıcılarının verdiği eğlenceli ve yaratıcı ilanlar arasından, en çok ziyaretçi tarafından incelenen, kendine has ve çoğu zaman gülümseten özellikler taşıyan ilanlar yer alıyor.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek