Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 17 Kasım 2021, Çarşamba 09:31 tarihinde eklendi. 504 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İYİ Parti seçim havasına girdi

İYİ PARTİ Seçim Güvenliği için geliştirdiği, İYİ Parti Raporlama ve İletişim Sistemi ,İRİS Sistemini Tanıtmak ve Sandık kurulu üyelerini, müşahitleri eğitmek ve seçim güvenliğini sağlamak amacıyla Ankara Genel Merkezde İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tolga Akalın Başkanlığında ve Seçim İşleri Başkan Yardımcıları Kürşad Yamaner, Yasin Öztürk’ün Katılımı ve Burcu Akçaru’nun Eğitimini verdiği Programa Kırklareli İl Başkanlığı ve İl Seçim İşleri Başkanlığı heyetle katılarak sertfikasını aldı.
İYİ Parti seçim havasına girdi  

 İyi Parti Ankara Genel Merkezi’nde düzenlenen eğitime  İYİ Parti Kırklareli Seçim İşleri Başkanı Oktay Mutlu ve beraberindeki Işıl Mert, Kadir Akkaya, Nuray Nalbantoğlu,  Bayram, Ali Girgin,  Sinan Gök ve Gülşen Tüzün Eğitimlerini Alarak 1 Ocak 2022 tarihinden İtibaren İlçelerde İlçe Seçim İşleri Başkan Yardımcıları İle Beraber Sandık Kurulu ve Müşaitşere Eğitimlerini vererek Sandık ve Seçim Güvenliğini anlatacaklar.

İYİ Parti Kırklareli İl Seçim İşleri Başkanı  Oktay Mutlu’nun  yaptığı  açıklamada; “Her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza başladık. Teşkilatlarımıza gerekli bilgileri göndererek koordineli şekilde sandık görevlilerini sandık numaralarına atamalarını gerçekleştirerek yıl sonuna kadar bu işlemleri bitirip, 2022 Yılı Ocak ve Şubat Ayı içerisinde İlimizde bulunan 955 Sandık görevlisine eğitimlerini vererek  Mart ayında bile olabilecek seçime hazır olacaklarını belirtti .”

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek