Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 22 Şubat 2013, Cuma 09:22 tarihinde eklendi. 814 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İlçe Emniyet’ten anlamlı etkinlik

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü İstanbul Caddesi’ndeki yaya ve araç sürücülerine uyarı broşürleri dağıtılıp araç kokusu hediye edildi.
İlçe Emniyet’ten anlamlı etkinlik
Gökhan KAN - Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin ortaklaşa düzenledikleri etkinlikte  21 Şubat Perşembe günü saat 12:00’de İstanbul Caddesi’ndeki yaya ve araç sürücülerine uyarı broşürleri dağıtılıp araç kokusu hediye edildi.
Trafik Büro Amiri Zekeriya Kahraman, Çocuk Büro Amiri Nusret Temiz Şoförler Odası Başkanı Kenan Koç, Belediye Meclis Üyesi Gürbüz Uzunerden ve polis memurlarının katıldıkları etkinlikte, aşırı hızın yol açacağı tehlikeler, yaya geçitlerinin önemi, okul servis araçlarında uyulması gereken kurallar, motor kullanımında kask kullanılmasının önemi, alkol ve etkileri, emniyet kemeri takmanın hayati önemi konularında bilgilendirmelerin bulunduğu broşürler sürücülere dağıtıldı. Sürücüler emniyet kemeri takılması konusunda uyarıldı.
Uygulama ile trafik kurallarına uyulması konusunda duyarlılığın arttırılması ve sürücülerin gönüllerinin alınması hedefleniyor.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek