Kırklareli Nüfus Müdürü Atay'dan
Rüzgardan uçan çadır korkuttu
Müşerref Süzen toprağa verildi
Milletvekili Özkan saha çalışmalarına devam ediyor
Bu haber 25 Kasım 2021, Perşembe 09:29 tarihinde eklendi. 776 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÖĞRETMENLER GÜNÜ kutlandı

Lüleburgaz’da 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği tören alanında başlayarak Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programla son buldu.
ÖĞRETMENLER GÜNÜ kutlandı  

Dün saat 09.30’da Tören Alanında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelengi konuldu. Törene Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Kırklareli CHP Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili İsmail Yurdatapan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömür Gökmen, siyasi parti başkanları, kamu kurum müdürleri, çeşitli STK’lar ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve okul müdürleri ile öğretmenler katılım gösterdi.

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelenginin konulmasının ardından saat 10.00’da Halk Eğitim Merkezi Salonunda başlayacak olan programa intikal edildi.

 Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kepirtepe Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından koro eşliğinde Öğretmen Marşı okundu.

Ardından Milli Eğitim Bakanın günün anlam ve önemini belirten mesajı okundu.

Kepirtepe Anadolu Lisesinde çekilen kısa filmin izlenmesinin ardından Aday Öğretmenler adına öğretmen Ayşe Nur Öztürk konuşmasını gerçekleştirdi.

Konuşmanın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından resim ve kompozisyon gibi yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Salih Yüce, Belediye Başkan Vekili İsmail Yurdatapan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem tarafından ödülleri takdim edildi.

Ödül töreninin ardından Lüleburgaz’da çeşitli okullarda bulunan öğretmenlerin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’in seslendirdiği ‘Öğretmenler Türkiye İçin Söylüyor’ adlı müzik klipi izlendi.

Klibin ardından Emekli Öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri takdim edildi. Ardından ebediyete intikal eden Lüleburgazlı öğretmenlerin kısa bir videosu izlendi ve duygu dolu anlar yaşandı.

Ardından aday öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi.

Son olarak Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu oratoryo ile Halk oyunları gösterisi gerçekleştirilerek program son buldu.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek