Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden prostat MR’ı görüntülemesi başladı
Pehlivanköy Kaymakamı’ndan Kırklareli Valisi’ne veda ziyareti
Kırklareli’nde korkutan yangın
8 KASIM PARKI’NIN TEL ÇİTLERİ ÇALINDI
Bu haber 17 Aralık 2021, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 949 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kepirtepe 52 sayı fark attı!

Lüleburgaz’da devam eden Okullar arası Erkek Basketbol Müsabakalarında Kepirtepe Anadolu Lisesi ile Akım Koleji karşı karşıya geldi. Kepirtepe Anadolu Lisesi, rakibi Akım Kolejine 52 sayı fark atarak 82-30 yendi.
Kepirtepe 52 sayı fark attı!  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Müsabaka, 15 Aralık Çarşamba günü Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi Kapalı Spor Salonunda saat 12.30’da oynandı.

 

Karşılaşmanın ilk dakikalarında iki takımda çekişmeli bir oyun sergiledi. İlerleyen dakikalarda Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi oyuncuları maçta baskısını arttırarak rakibini tam 52 sayı farkla 82-30 yendi.

 

“KIRKLARELİ’NDE FİNAL OYNAMAYI HEDEFLİYORUZ”

 

Kepirtepe Anadolu Lisesinin başarılı oyuncusu ve takımın kaptanı Erk Erdem, maç hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

 

Erk Erdem gazetemize yaptığı açıklamada; “Pandemi sürecinden dolayı 1 buçuk senenin ardından Kepirtepe forması ile sahada ter dökmeyi çok özlemiştik. Bu heyecanla ilk maçımıza çıktık. Güzel bir skor oldu bizim için ama yeterli değil daha iyi olmamız lazım. Önümüzde çok ciddi iki maç daha var. Bunlarıda kazanıp Kırklareli’nde final oynamayı hedefliyoruz. Takımın kaptanı olarak takım arkadaşlarımızı ve Ahmet Kamil Hayta hocamızı tebrik ediyorum.” dedi.

 

Kepirtepe Anadolu Lisesi oyuncu kadrosu; Hasan Efe Çevirgen, Arda Atay, Emre Erdem, İbrahim İlker Kurnazoğlu, Arda Bülent, Fidel Çağlar Kutbay, Ömer Efe Cesur, Erk Erdem, Mert Kurban, Eren Arda, Oytun Kulbilge ve Yağız Çamdere.

 

Akım Koleji oyuncu kadrosu; Çetin Ada, Ahmet Kıvanç Kavak, Aras Akkuş, Cemil Yiğit Eygül, Emirhan Özkan, Uğurcan Gamsız, Kerem Gürel, Yağızhan Önlü, Mert Kara, Emre Gençer, Burhan Bora Ayaz ve Kıvanç Ersoy.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek